Vodne barve za sitotisk na bombaž Newtex AF

newtexAF_gajcom_vodne_barve


Grafco
 je za vse tiskarje, ki radi potiskajo kakšno majico, nadgradil in še izboljšal linijo vodnih barv za sitotisk Newtex-One. Nove barve so Newtex AF. Kot zanimivost AF pomeni v italijanščini “a freddo”, kar pomeni sušenje pri nizkih temperaturah za varčevanje z energijo. 

Vodne barve za tisk na tekstilne izdelke so primerne za ročni ali strojni sitotisk. S temi barvami lahko potiskate različne materiale kot so bombaž, bombažne mešanice, papir, flis, volno, itd..

Vodne barve za direktni sitotisk na tekstil Newtex AF so zelo elastične in izjemno pokrivne. Tiskarske vodne barve so že pigmentirane in pripravljene za takojšno uporabo. Da bo rezultat tiska vrhunski priporočamo, da v barvo dodate predlagan delež katalizatorja. Za popolno polimerizacijo se priporoča sušenje potiskane barve na tekstilu, v sušilnem kanalu pri nižji temperaturi, kar je precej bolj ekonomično. Sušilnih kanalov res ne najdemo v vsaki tiskarni, prepričani pa smo, da se zagotovo najde industrijski fen ali klasičen sušilec za lase, s katerim bo dosežena ustrezna polimerizacija = fiksiranje potiskane vodne barve na tekstilu – majici).

Uporaba vodnih barv Newtex AF je res enostavna, še bolj pa so navdušeni uporabniki potiskanih majic. S ponosom, vašo profesionalnost in znanje kažejo naokrog s kakovostnim in živahnim tiskom na svojih oblačilih. Ob upoštevanju vseh tehničnih napotkov težav z izprano barvo po mnogih pranjih zagotovo ne bo, prej se bo uničila majica :).

Ves čas skrbimo, da imamo stalno zalogo sitotiskarskih barv in drugih pripomočkov za sitotisk v Ljubljanskem skladišču. Z veseljem svetujemo in organiziramo hitre delavnice sitotiska, za vse ki so v tem poslu novi ali zgolj želijo nadgranjo njihovega znanja.

Opozorilo!

Pred tiskom serij vedno testirajte obstojnost barve.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.