STORITVE za tiskarje

Kako lahko tiskarji pomagamo drugim tiskarjem?

Tiskanje, izdelava preslikačev, mešanje barv, graviranje, vezenje …

Vodenje uspešnega podjetja je lahko težavno, ne glede na to, ali gre za žongliranje z dopusti osebja, kritje za bolezen, manjko kadrov, škodo zaradi poplav ali samo porast naročil in premajhne kapacitete, te okoliščine lahko terjajo svoj davek od vas in vašega podjetja. Lahko vam pomagamo tako, da za vas izdelamo kakovostne preslikače.

Pri nas naročajo DTF preslikače tiskarji, ki imajo svojo DTF opremo manjšega formata, pa občasno potrebujejo večjo serijo. Naš tiskalnik omogoča hiter tisk tudi velikih serij.

Če ste kdaj v dvomih glede barvnih odtenkov na svojem tiskalniku, nas lahko vprašate za nasvet. Veliko težav rešimo z našim filmom in barvo za DTF. Če pa želite, vam seveda tudi potiskamo preslikače.

Če snujete svojo blagovno znamko majic, kap, vrečk, puloverjev, dežnikov in drugih izdelkov, pa (še) ne tiskate sami, lahko tisk naročite pri nas. Lahko pa pri nas naročate samo preslikače in jih potem prenašate sami. Vprašajte nas, kako najlažje začnete sami tiskati na majice.

gajcom logo - w 120px
18,90  + DDV

STORITVE za tiskarje

Izdelava PVC nalepk po naročilu

gajcom logo - w 120px
35,00 45,00  + DDV

STORITVE za tiskarje

Brušenje rakel gume

gajcom logo - w 120px

STORITVE za tiskarje

3D tiskanje po naročilu

gajcom logo - w 120px
gajcom logo - w 120px
1,90 3,00  + DDV

STORITVE za tiskarje

Tisk na majice Gajcom

gajcom logo - w 120px
gajcom logo - w 120pxGrafco small
41,00  + DDV

Nalaganje datotek DTF

Naložite datoteko za tisk DTF  

 

Ne nalagajte slik z belim/črnim ozadjem. 

Najboljše datoteke za tisk, ki jih ki jih lahko naložite so s transparentnim ozdjem PNG ali PDF, dovoljene so še JPG, BMP in ZIP.

Za datoteke večje od 5MB uporabite storitev wetransfer.com in nam datoteko pošljite na [email protected].

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.