Skoči na vsebino

O nas

Gajcom d.o.o., zastopanje proizvajalcev sistemov za tisk na tekstilne izdelke

Zastopamo podjetja Grafco, Sawgrass, Universal Woods, Anatol in druge proizvajalce sistemov, barv in pripomočkov za sitotisk in sublimacijo.

Ko drugače ne gre …

Barve in sisteme za tisk smo potrebovali za svojo tiskarno.

Na našem trgu pravih izdelkov pred leti nismo našli, zato smo jih začeli iskati v tujini. Da smo lahko te izdelke prinesli v Slovenijo, smo morali prevzeti zastopstvo zanje. In zdaj imamo že vrsto let zelo dobre odnose z vsemi dobavitelji. Na zalogi imamo barve, čistila in pripomočke za sitotisk, sublimacijo in tisk s folijami.

Vse te izdelke uporabljamo tudi sami. Našli smo dobavitelje, katerih filozofija se je ujela z našo. Proizvajajo izdelke, ki so enostavni za uporabo in dajejo zelo drobre rezultate. Hitro smo opazili, da naša tiskarna bolje sodeluje z bolj zahtevnimi strankami, ki pričakujejo obstojen tisk, mehek na otip, elastičen, pokriven in hkrati velikokrat potrebujejo poseben tisk. Tisk v več barvah, na zahtevnih pozicijah, na nenavadnih materialih nam je bil vedno v izziv, običajno pa tudi v veselje. In za svoje stranke se poigramo tudi s posebnimi učinki.

Ekipa Gajcom – barve

 

 

barve za sitotisk