Gajcom d.o.o., zastopanje proizvajalcev sistemov za tisk na tekstilne izdelke (sitotisk, DTF, folija) ter za sublimacijo.

Zastopamo podjetja Grafco, Sawgrass, Universal Woods, HanrunPaper, Promattex, TTS, Calortrans in druge proizvajalce sistemov, barv in pripomočkov za sitotisk in sublimacijo. Vse izdelke sami uvažamo in skrbimo za kar se da stalno zalogo.

Večino materialov in izdelkov tudi sami uporabljamo v naši tiskarni, tako da jih dobro poznamo.

Pišite nam

Barve in sisteme za tisk smo potrebovali za svojo tiskarno.

Na našem trgu pravih izdelkov pred leti nismo našli, zato smo jih začeli iskati v tujini. Da smo lahko te izdelke prinesli v Slovenijo, smo morali prevzeti zastopstvo zanje. In zdaj imamo že vrsto let zelo dobre odnose z vsemi dobavitelji. Na zalogi imamo barve, čistila in pripomočke za sitotisk, sublimacijo in tisk s folijami.

Vse te izdelke uporabljamo tudi sami. Našli smo dobavitelje, katerih filozofija se je ujela z našo. Proizvajajo izdelke, ki so enostavni za uporabo in dajejo zelo drobre rezultate. Hitro smo opazili, da naša tiskarna bolje sodeluje z bolj zahtevnimi strankami, ki pričakujejo obstojen tisk, mehek na otip, elastičen, pokriven in hkrati velikokrat potrebujejo poseben tisk. Tisk v več barvah, na zahtevnih pozicijah, na nenavadnih materialih nam je bil vedno v izziv, običajno pa tudi v veselje. In za svoje stranke se poigramo tudi s posebnimi učinki.

Ekipa

V podjetju zaposlujemo 8 živahnih človeških bitij, ki se ekipi vsak delovni dan z veseljem priključijo. Skupaj ustvarjamo z jasno vizijo – da so naše stranke zadovoljne in da dobijo to, kar so si želele.

Med nami pa se tri dušice posvečajo prav vam, TISKARJEM – z veseljem vam svetujejo in poskrbijo, da so vam vedno na voljo dobri materiali za tisk, kakovostni pripomočki, naše storitve, ki so vam lahko v veliko pomoč in podporo (recimo mešanje plastisolnih barv, kakovostno napenjanje sit …).

Vsi trije imajo ogromno izkušenj iz vseh vrst tiska na majice in druge izdelke, ki jih pridobivajo z lastnim delom v naši tiskarni. In poslušajo tudi vaše izkušnje in jih povezujejo s svojimi, tako da je njihovo znanje vsak dan še boljše in vam ga še lažje predajajo.

TAMARA BOCKO.jpg

Tamara Bočko

Svetovalka za sitotisk

dobro pozna vse izdelke za sitotisk in tudi sama tiska, zato vam bo lahko dobro svetovala.

DARINKA NOVAK.jpg

Darinka K. Novak

Svetovalka za sublimacijo

skrbi za vse, ki tiskate sublimacijsko s sistemom Sawgrass. Svetuje vam pri izbiri opreme, pravilni uporabi sistema, pa tudi pri izbiri izdelkov za sublimacijo.

Robert Kaltnekar

Robert Kaltnekar

Tehnični direktor

Svetovanje pri tehničnih vprašanjih in nabavi nove tiskarske opreme.

Darja Kaltnekar

Darja Kaltnekar

Direktorica

Svetovanje pri izbiri novih izdelkov, ki so primerni za tisk in zanimivi za končnega uporabnika.