Grafco obisk 2023

grafco-gajcom

Grafco je italijansko podjetje, ki že desetletja skrbi za redno dobavo in razvoj kakovostnih barv za sitotisk. Razvijajo barve za vse možne materiale, naročiti je mogoče tudi barvo za specialne zahteve, ki jo razvijejo posebej za vas.

Tokrat smo bili deležni posebnega izobraževanja, ki ga je prav za nas vodil direktor in lastnik podjetja Grafco, ki ima sicer 45 zaposlenih.

G. Gianpaolo Coin je po srcu kemik, njegovo znanje je ogromno in nismo še naleteli na problem, ki ga ne bi znal najprej razložiti, potem pa tudi rešiti. Tudi tokrat nam je predstavil precej novosti in izboljšav, ki bodo zagotovo koristile vsem, ki pri sitotisku uporabljate barve in dodatke Grafco. Spremembe na bolje so se zgodile tako na področju vodnih barv za tekstil, plastisolnih barv, pa tudi dodatkov in čistil.

grafco italia
Grafco obisk 2023 4

STALNA IN SVEŽA ZALOGA

V Trevisu v Italiji je glavna pisarna, skladišče in mešalnica barv Grafco. Podjetje pa ima še več poslovalnic po Italiji. Gajcom že več kot 20 let skrbi za stalno zalogo barv in dodatkov za sitotisk iz redne ponudbe, nekaj kupcem pa dobavljamo tudi barvo, izdelano po naročilu.

Trenutno so zaloge dobre, cene še vedno konkurenčne, kakovost izdelkov pa je mnoge od vas že prepričala. Tisti, ki razmišljate o tem, da bi začeli uporabljati izdelke Grafco, lahko iz prve roke povemo, da prehod ni boleč. V Gajcomu smo sicer prehod uspešno prestali že pred 20 leti, ampak vseeno je prehod tudi za nas takrat pomenil precej vloženega truda. Pravzaprav smo v menjavo morali vložiti več, kot pa bo treba zdaj vam, če se odločite za prehod.

Proizvajalca barv za tisk na majice smo menjali zaradi slabe dobavljivosti barv, ki smo jih uporabljali do takrat. Grafcu slovenski trg ni bil zanimiv, zato smo se morali z njimi dogovoriti hkrati za uvoz in tudi za distribucijo. Še vedno smo eni manjših distributerjev, ampak po besedah g. Coina smo zanesljivi in občuduje našo odločnost in vzdržljivost 🙂 Vsekakor je zadovoljstvo očitno obojestransko. Na sliki sta g. Gianpaolo Coin, lastnik Grafco srl in g. Robert Kaltnekar, lastnik Gajcom d.o.o.

grafco gajcom
Grafco obisk 2023 5
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.