Kako Mylar folija za sitotisk preoblikuje vaš dizajn

mylar_folija_zlata_vzorec

Saj to že veste, kajne, da vse kar imamo v naši ponudbi najprej preiskusimo v lastnih prostorih tiskarne. Kar se izkaže za učinkovito in kakovostno lahko suvereno ponudimo na trgu.

Zadnji obisk pri dobavitelju tiskarskih barv Grafco je prinesel tudi nekaj novosti. Sitotisk je in bo večna klasika na področju tiska na tekstil. Zahteve v modni industriji pa silijo, da se sitotisk ves čas razvija in stremi h visokoprodukcijski izvedbi modnih potiskov.

Ste se že kdaj srečali z metalik sitotiskom na majici? To je sedaj enostavno in zelo praktično tudi za tisk večjih naklad. Za izvedbo potrebujete lepilo in posebno MYLAR folijo v širokem naboru raznobarvnih metalik odtenkov. Lepilo je prilagojeno tako tiskarjem, ki tiskajo z vodnimi barvami ali plastisoli.

Prednosti uporabe Mylar folije v primerjavi s tekstilnimi folijami:

  • jasnost in natančnost odtisov
  • dolgotrajna odpornost na pranje
  • nizki stroški produkcije
  • fleksibilnost pri oblikovanju dizajnov
  • hitrejša izvedba pri večjih nakladah

Mylar folija je nepogrešljiva v sitotisku, zato lahko pravilna uporaba te folije pomeni razliko med dobrim in izjemnim tiskarskim projektom.

Zagotovite si natančne in živahne odtise in preiskusite Mylar folijo za sitotisk tudi vi. Z njenimi izjemnimi lastnostmi – od visoke prosojnosti do neprekosljive vzdržljivosti – bo vaša prepoznavnost v tiskarstvu zasijala v najboljši luči. Ne dopustite, da vas običajne tehnike zavirajo. Izberite Mylar in dvignite kakovost vašega tiska na naslednjo stopnjo.

Mylar folija za sitotisk 1

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.