3D tisk na majice

kuscar_3D-nalaganje

3D tisk na majice lahko dosežete na več načinov. Lahko tiskate s folijo ali flok folijo, in tako dobite močnejši in debelejši odtis. Ampak to je seveda bližnjica, ki pri večjih količinah verjetno tudi stroškovno ni smiselna.

Ko morate potiskati nekaj sto majic odebeljeno, boste najverjetneje to dosegli s sitotiskom.

  1. Napihnjen tisk

Uporabite plastisolno barvo Avantex in dodatek za 3D učinek. Vsekakor boste za podložno barvo uporabili še Clear.

Barva se bo v sušilnem kanalu lepo napihnila. Če jo boste pravilno posušili, bo dolgo časa obstojna, na otip pa prijetna.

  1. Debeloslojni tisk z večslojnim nanašanjem

Ta način tiska je po naših izkušnjah strankam bolj všeč. Postopek tiska je zahtevnejši in tudi dolgotrajnejši. Več časa ko si vzamete, boljši bo učinek.

Vaša osnova bo podložna prozorna barva Clear. Z enim ali dvema potegoma boste na majico nanesli idealno podlago za najbolj zahtevne potiske. Clear seveda posušite pod vmesnim sušilcem. Potem pa nanašate 3D barve.

Potrebovali boste barvo Avantex, za belo priporočamo barvo SuperFlash. Dodali ji boste 50 % prozorne baze za 3D učinek oz. debeloslojni tisk po sistemu nalaganja. Da bo vsak nanos kar čim bolj debel, uporabite sito z mrežico 35 in kapilarni film vsaj 300 mikronov.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.