Kaj je sublimacija

sublimacija
sublimacija
sublimacija

Sublimacija

je tisk na izdelke iz poliestra ali izdelke, ki so premazani s kakovostnim slojem poliestra. Sublimacijsko tiskamo skodelice, blazine, podloge za miško, obeske, majice, dežnike, foto panele, podstavke za kozarce, pogrinjke, magnetke in druge izdelke. Tako dobimo unikatno potiskana osebna darila, pa tudi darila za promocijo in poslovna darila.

Dan odprtih vrat za sublimacijo 2022

je bil v sredo, 12.10.2022, ponovili ga bomo v januarju ali februarju 2023. Medtem smo vam seveda na voljo vsak delovni dan – oglasite se in poklepetajte z nami o sublimaicji …

Naši partnerji za sublimacijo:

Sawgrass, sistemi za sublimacijo Virtuoso A4 in A3.

Prepričajte se o sposobnostih novih tiskalnikov Virtuoso. Več o sublimaciji si lahko preberete v prispevku.

Toplotne preše Calortrans bodo udeležencem Dneva odprtih vrat za sublimacijo na voljo s 5 % popustom.

ChromaLuxe, vrhunski paneli za sublimacijo predstavlja novost: Nova kolekcija Wall Tiles.
Fotopaneli vrhunske kakovosti so zdaj na voljo na lesenih ploščah v različnih oblikah in velikostih, ki jih boste lahko zelo enostavno kombinirali v res unikatne stenske okraske. Kakovostni izpisi, ki jim konkurenčni izdelki še vedo niso kos, so kot nalašč za bolj zahtevne poslovne uproabnike – pomagajte svojim strankam elegantno okrasiti stene pisarn in poslovnih prostorov z vrhunskimi fotopaneli ChromaLuxe. Nekaj kosov ploščic bomo v živo potiskali, seveda s tiskalnikom Sawgrass Virtuoso.

Promattex
Naš dolgoletni partner za dobavo kakovostnih skodelic, obeskov, blazin in drugih sublimaijskih izdelkov, predvsem pa vrhunskih folij za tisk na tekstil, bo tudi tokrat z nami.

In še novost – sestavljanke in magneti Sublibright, ki jih bomo prvič predstavili in skupaj z vami testirali na Dnevu odprtih vrat.

dan odprtih vrat sublimacija
dan odprtih vrat sublimacija

Dan odprtih vrat za sublimacijo 2022

je idealna priložnost, da izveste več o sublimaciji in izkoristite ugodnosti pri nakupu nove opreme.

Kombinacija Sawgrass sublimacije in kakovostnih izdelkov je zagotovilo, da boste zadovoljni vi in tudi vaše stranke. Vztrajamo pri nekaterih izdelkih, ki se nam že leta zelo dobro obnesejo.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.