Skoči na vsebino

Začetni paket za sitotisk

241,50  + DDV

Količine
Cena
Slika različice za paket
paket
241,50  + DDV

Predmeti: 0

Skupaj: 0,00 

Šifra: Začetni paket za sitotisk Kategorija:
gajcom barve za sitotisk

Začetni paket za sitotisk na majice

Začetni paket za tisk na majice je kot nalašč za hobi sitotisk ali ljubitelje, ki se s sitotiskom ukvarjate že dalj časa.

 

Zasnovan je tako, da vam ponuja izdelke za takojšen pričetek sitotiska z vodnimi barvami na majice.

Naš namen je, da ne izgubljate časa za iskanje prvotnih izdelkov, ki vam omogočajo tisk s preprostimi barvami in hkrati smo pripravili cenovno ugodnejšo ponudbo.

 

Da boste ustvarili res kakovosten potisk na majici smo v paket vključili izdelke, ki so enostavni za uporabo in omogočajo kakovosten rezultat.

 

Paket omogoča, da si lahko doma, v garaži, delavnici ali pravi tiskarni potiskate vrhunske dizajne na majico. Tekstilna barva Newtex-One črna je na vodni osnovi, zato jo enostavno na potiskani majici posušite le pri sobni temperaturi. Ima visoko pokrivnost in je pripravljena za takojšnjo uporabo direktno iz originalne embalaže (“Ready to use”). Za nemoteno delo in nič čiščenja barve na situ med tiskom (zaradi izhlapevanja vode iz barve in posledično sušenja barve, prihaja do zapiranja luknjic na situ in neenakomernega tiska) prilagamo upočasnjevalec Gel 306, posebej prilagojen barvam Newtex-One. K kakovostni univerzalni emulziji Screencoat WHD je priložen trdilec, za boljšo obstojnost in večkratno uporabo oslojenega sita z emulzijo. Da bo nanos emulzije na vašem situ enakomeren in ravno pravšnji, emulzijo nanesete na sito s prilegajočim aluminijastim koritom. Seveda nismo pozabili na čistila, ki bodo poskrbela, da bo vaše sito dobro očiščeno in razmaščeno.

 

V paketu so:

– sito z aluminijastim okvirjem dimenzije 51×46 cm, gostota mrežice 43T

– univerzalna emulzija WHD + trdilec za emulzijo WHD, 1kg

– korito za nanašanje emulzije, dolžine 35 cm

– črna vodna barva Newtex-One, 1 kg

– upočasnjevalec za vodne barve Gel 308, 500 ml

– aluminijasto rakel držalo s srednje trdo gumo (zelena 75SH), dolžine 30 cm

– čistilo za odstranjevanje emulzije Stripcoat 110, 500ml

– čistilo za razmaščevanje sita Deterstrip 110, 500ml.

 

Radi poskrbimo za brezskrbno uporabo naših izdelkov, zato vam ob nakupu paketa dodamo tudi vsa potrebna navodila za uporabo izdelkov.

 

V primeru, da vam dolžina korita za nanašanje emulzije ali rakel držala ne ustreza oz. bi raje tiskali z drugo barvo, nam na spodnji mail pošljite povpraševanje in vrnemo vam bomo ponudbo za “Starter kit” z vašimi željami.

Za vse dodatne informacije ali nasvete nas kontaktirajte na e-mail naslov [email protected] ali na telefon 051 642 771.

Brand

Gajcom

Gajcom

je podjetje za dobavo in tisk kakovostnih majic. Vse, kar potrebujemo za tiskanje na majice, sami uvažamo. Zato lahko kakovostne materiale, barve in druge pripomočke ponudimo tudi vam. Seveda skupaj z mnogimi nasveti, ki vam bodo pri tisku prav prišli.

gajcom barve za sitotisk
Količine

paket

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Začetni paket za sitotisk”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

MESEC SUBLIMACIJE