Začetni paket za pripravo sita

102,90  + DDV

Količine
Cena
Slika različice za paket
paket
102,90  + DDV

Predmeti: 0

Skupaj: 0,00 

Varen nakup
  • Visa Card
  • MasterCard
  • PayPal
Šifra: Začetni paket za pripravo sita Kategorija:
gajcom barve za sitotisk

Opis

Začetni paket za pripravo sita

Za vse, ki bi radi razširili svoj spekter znanj in si sami potiskali majice za društva, glasbene skupine ali različne priložnosti, smo pripravili začetni paket za pripravo sita.

 

Želeli smo privarčevati na vašem času, da ne boste izgubljali časa z iskanjem izdelkov za začetek in hkrati pripravili cenovno ugodnejšo ponudbo.

Bolje si je vzeti malo več časa za pravilno pripravo sita, kot da ste nezadovoljni zaradi težav, ki jih lahko imate med tiskom. Na koncu šteje le lep in kakovosten potisk na majici.

V paketu so vključeni vsi ključni izdelki, ki omogočajo dobro očiščeno in razmaščeno sito ter kakovostna univerzalna emulzija, ki jo na sito enostavno nanesete s prilegajočim aluminijastim koritom. Izjemno obstojno emulzijo Screencoat WHD lahko uporabljate za vse tipe barv (vodne, plastisolne, barve tisk za PVC in nylon), za vse tipe gostot tiskarskih mrežic in za tisk enostavnih dizajnov ali rastrskih grafik (fini detajli). Da vam barva med tiskom ne bo uhajala na mestih kjer emulzije ni, lahko z rjavim selotejpom sito enostavno zaščitite. Na trgu so na voljo različni selotejpi, vendar se pogosto dogaja, da pri odstranitvi ostanejo na mrežici sita in jih je potem težko odstraniti ali celo ne držijo in se med tiskom odlepijo. S selotejpom iz paketa podobnih težav ne boste imeli in ga z lahkoto odstranili.

 

Paket vključuje:

– univerzalno emulzijo WHD + trdilec, 1 kg

– korito za nanašanje emulzije 35 cm

– čistilo za odstranjevanje emulzije Stripcoat 110, 500ml

– čistilo za razmaščevanje sita Deterstrip 110, 500ml

– rjavi selotejp za zaščito sit.

 

Radi poskrbimo za brezskrbno uporabo naših izdelkov, zato vam ob nakupu paketa dodamo tudi vsa potrebna navodila za uporabo izdelkov.

V primeru, da vam dolžina korita za nanašanje emulzije ne ustreza, nam na spodnji mail pošljite povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo za “Starter kit” z želeno dolžino.

Za vse dodatne informacije ali nasvete nas kontaktirajte na e-mail naslov [email protected] ali na telefon 051 642 771.

Dodatne informacije

Količine

paket

Brand

Gajcom

Gajcom - dobava materialov za tiskanje na majice.

Vse za sitotisk na tekstilne izdelke, folije za potisk na tekstil in sublimacijski sistemi Sawgrass.Če potrebujete pomoč pri tisku na različne materiale, vam ponujamo tudi storitve:
  • izdelava preslikačev (DTF in flex folija)
  • izdelava sublimacijskih preslikačev (do A3), Sawgrass papir in barva
  • sitotisk direktno na majice, puloverje, vrečke  ...
  • DTG mehek tisk v barvah na majice, puloverje, vrečke ..., primerljiv s sitotiskom in primeren za manjše naklade. Tiskamo s Kornit.
gajcom barve za sitotisk

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Začetni paket za pripravo sita”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja