A4 sistem Chromablast HD

593,25  + DDV

A4 sistem Chromablast HD za dekoracijo tekstila Sawgrass SG500 – preslikači za bombaž

Količine
Cena
Slika različice za kos
kos
593,25  + DDV

Predmeti: 0

Skupaj: 0,00 

Varen nakup
  • Kartica Visa
  • MasterCard
  • PayPal
Šifra: A4 sistem chromablast Kategorija:
sawgrass sublimacija

Opis

A4 sistem Chromablast HD za dekoracijo tekstila Sawgrass SG500 – preslikači za bombaž

A4 sistem za dekoracijo tekstila Sawgrass SG500 – Chromablast, preslikači za svetel bombaž

ChromaBlast je odličen in cenovno ugoden način za ustvarjanje živahnih, dolgo obstojnih digitalnih odtisov na belo oz. svetlo tkanino iz 100 % bombaža.

Deluje tudi na mešanicah 50/50 (bombaž/poliester), vendar rezultati ne bodo tako živi. Sistem ChromaBlast vključuje posebno okolju prijazno kombinacijo črnila in papirja, ki se kemično veže z bombažem. Obstojnost tiska je veliko večja od vseh drugih metod digitalnega prenosnega papirja za aplikacije na bombažne tkanine.

Sistem vključuje:

– 4 standardne kartuše Chromablast (cyan, magenta, yellow in black)

– 1 paket papirja Chromablast format A4 (100 listov)

– tiskalnik A4 Virtuoso SG500 

– Print Manager

– Creative Studio

SG500 je popoln tiskalnik za ljubitelje, mikropodjetnike ali sezonske podjetnike. Udobno ga lahko namestite na klasično mizo, saj zavzame majhno površino. Tiskalnik vam omogoča, da vaše umetnine potiskate na najrazličnejše izdelke iz svetlega bombaža (majice, brisače, torbice, bombažne vrečke, itd.).

SG500 ima kompakten odtis in robustno zanesljivost svojega predhodnika, SG400, vendar je bil posodobljen od znotraj navzven. Poleg oblikovnih izboljšav, kot je en sam roll-bar, je SG500 energetsko učinkovitejši, tiska z višjo ločljivostjo in ponuja povezljivost Wi-Fi. To pomeni, da boste uživali v izdelkih višje kakovosti in enostavni uporabi po ceni, primerljivi s prejšnjim modelom.

Tako kot vsi tiskalniki Sawgrass tudi SG500 izvaja lasten samodejni vzdrževalni cikel za tiskanje brez težav. Za popolno brezskrbnost ima SG500 zdaj 2-letno garancijo in neomejeno tehnično podporo za življenjsko dobo izdelka.

Lastnosti:

Kompakten odtis: namizni tiskalnik popolne velikosti za domačo in pisarniško uporabo.

Povezljivost Wi-Fi: z vgrajeno možnostjo povezljivosti Wi-Fi se ne boste morali neposredno povezati s svojo oblikovalsko postajo prek kablov USB.

Možnosti tiskanja višje ločljivosti.

Dostop do spletne platforme za usposabljanje Sawgrass Academy

Programska oprema za spletno oblikovanje Creative Studio in knjižnica predlog

Sawgrass Print Manager:  Najnovejša različica inovativne programske opreme za upravljanje tiskanja Sawgrass omogoča enostavno upravljanje barv.

Namestitveni komplet ChromaBlast UHD vključuje CMYK 31 ml kartuše ChromaBlast in en paket prenosnega papirja ChromaBlast format A4.

Dveletna garancija ter brezplačna tehnična podpora Sawgrass.

Dodatne informacije

Količine

kos

Brand

Sawgrass

Sawgrass

sistemi in barve za sublimacijo ponuja tiskalnike, kartuše in papir za popolno sublimacijo na manjše izdelke: puzzle, obeske, majice, podloge za miške, dežnike, podstavke za kozarce, ure, foto panele ...
sawgrass sublimacija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “A4 sistem Chromablast HD”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja