A3 sistem Chromablast HD

1.307,25  + DDV

A3 sistem za dekoracijo tekstila Sawgrass SG1000 – Chromablast, preslikači za bombaž
ChromaBlast je odličen in cenovno ugoden način za ustvarjanje živahnih, dolgo obstojnih digitalnih odtisov na belo oz. svetlo tkanino iz 100 % bombaža.

Količine
Cena
Slika različice za kos
kos
1.307,25  + DDV

Predmeti: 0

Skupaj: 0,00 

Varen nakup
  • Visa Card
  • MasterCard
  • PayPal
Šifra: A3 sistem sawgrass Kategorija:
sawgrass sublimacija

Opis

A3 sistem Chromablast HD za dekoracijo tekstila Sawgrass SG1000 – preslikači za bombaž

A3 sistem za dekoracijo tekstila Sawgrass SG1000 – Chromablast, preslikači za bombaž

ChromaBlast je odličen in cenovno ugoden način za ustvarjanje živahnih, dolgo obstojnih digitalnih odtisov na belo oz. svetlo tkanino iz 100 % bombaža.

Deluje tudi na mešanicah 50/50 (bombaž/poliester), vendar rezultati ne bodo tako živi. Sistem ChromaBlast vključuje posebno okolju prijazno kombinacijo črnila in papirja, ki se kemično veže z bombažem. Obstojnost tiska je veliko večja od vseh drugih metod digitalnega prenosnega papirja za aplikacije na bombažne tkanine.

Sistem vključuje:

– 4 standardne kartuše Chromablast (cyan, magenta, yellow in black)

– 1 paket papirja Chromablast format A3 (100 listov)

– tiskalnik A3 Virtuoso SG1000 

– Print Manager

– Creative Studio

SG1000 je popoln tiskalnik za ljubitelje, mikropodjetnike ali sezonske podjetnike, katerega udobno namestite na klasično mizo, saj zavzame majhno površino (22 x 36 cm). Tiskalnik vam omogoča, da vaše umetnine uporabite na najrazličnejših izdelkih iz belega oz. svetlega bombaža (majice, brisače, torbice, bombažne vrečke, itd.).

SG1000 ima kompakten odtis in robustno zanesljivost svojega predhodnika, SG800, vendar je bil posodobljen od znotraj navzven. Poleg oblikovnih izboljšav, kot je en sam roll-bar, je SG1000 energetsko učinkovitejši, tiska z višjo ločljivostjo in ponuja povezljivost Wi-Fi. To pomeni, da boste uživali v izdelkih višje kakovosti in enostavni uporabi po ceni, primerljivi s prejšnjim modelom.

Tako kot vsi tiskalniki Sawgrass tudi SG1000 izvaja lasten samodejni vzdrževalni cikel za tiskanje brez težav. Za popolno brezskrbnost ima SG1000 zdaj 2-letno garancijo in neomejeno tehnično podporo za življenjsko dobo izdelka.

Lastnosti:

Kompakten odtis: namizni tiskalnik popolne velikosti za domačo in pisarniško uporabo.

Povezljivost Wi-Fi: z vgrajeno možnostjo povezljivosti Wi-Fi se ne boste morali neposredno povezati s svojo oblikovalsko postajo prek kablov USB.

Možnosti tiskanja višje ločljivosti.

Dostop do spletne platforme za usposabljanje Sawgrass Academy

Programska oprema za spletno oblikovanje Creative Studio in knjižnica predlog

Sawgrass Print Manager:  Najnovejša različica inovativne programske opreme za upravljanje tiskanja Sawgrass omogoča enostavno upravljanje barv

Namestitveni komplet ChromaBlast UHD vključuje CMYK 31 ml kartuše ChromaBlast in en paket prenosnega papirja ChromaBlast format A3

Dveletna garancija ter brezplačna tehnična podpora Sawgrass

Dodatne informacije

Količine

kos

Brand

Sawgrass

Sawgrass

sistemi in barve za sublimacijo ponuja tiskalnike, kartuše in papir za popolno sublimacijo na manjše izdelke: puzzle, obeske, majice, podloge za miške, dežnike, podstavke za kozarce, ure, foto panele ...
sawgrass sublimacija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “A3 sistem Chromablast HD”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja