Foto mozaiki ChromaLuxe – novo

Foto mozaiki ChromaLuxe - novo
chromaluxe foto mozaik
Foto mozaiki ChromaLuxe - novo 6

Plošče iz kompaktnih MDF plošč in s premazom za kakovostno sublimiranje so idealne za intuitivno in unikatno okrasitev poslovnih in zasebnih prostorov.

Foto mozaiki ChromaLuxe so inovativen sistem, ki omogoča kakovosten in resnično enostaven potisk, predstavlja pa tudi enostaven nov način pozicioniranja na steno.

ChromaLuxe predstavlja novost med sublimacijskimi izdelki visoke kakovosti, ki jih odlikuje izjemen premaz, namenjen prav potisku fotografij. Sijajne in pravilne barve in izjemna obstojnost sta idealna kombinacija za izdelavo foto-mozaika za vsako steno.

foto paneli mozaik na steni
Foto mozaiki ChromaLuxe - novo 7

Plošče za izdelavo stenskih foto mozaikov – Foto mozaiki ChromaLuxe

Čudovite sijajne plošče različnih oblik, ki jih lahko kombinirate tako, da iz njih sestavite mozaik slik ali pa eno večjo sliko, kot sestavljanko.

Foto mozaiki ChromaLuxe – novo

Domiselna oblika in velikost omogoča neskončno kombinacij, prilagodljivih različnim prostorom, ne da bi pri tem kakorkoli poškodovali steno. Za razporeditev po steni ne potrebujete žebljev niti kakšnega drugega pripomočka. Uporabite enostavno samolepilni sistem ChromaLuxe. Lepilna pena je na voljo v velikosti 50×50 cm, na voljo so tudi posamični kosi, sicer pa so pakirani v paketih po 20 listov.

Posebne oznake omogočajo enostaven razrez na pravilno dimenzijo, prilagojeno različnim oblikam plošč. Stran, ki jo boste prilepili na ploščo, bo ostala trdno prilepljena. Stran, ki jo boste naslonili na steno, pa boste lahko odstranili in panel prestavili, ne da bi pri tem na steni ostale neželene sledi.

Lepilna pena prenese obremenitev 0,2 kg na kvadratni meter. Nanesite jo na očiščeno površino. Prestavite jo lahko večkrat.

lepilo za montiranje foto mozaika
Foto mozaiki ChromaLuxe - novo 8

Na voljo so tri domišljene oblike ploš, ki jih lahko poljubno razporedite po steni in tako oblikujete unikatne mozaike. Za več informacij in naročila nas kontaktirajte po e-mailu.

oblike plosc za foto mozaik chromaluxe
Foto mozaiki ChromaLuxe - novo 9

Komentarji so zaprti.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.