Bombažna nakupovalna vrečka in sitotisk

nakupovalna vrečka in sitotisk
Odlična dolgotrajna reklama na bombažnih vrečkah za podjetja, ustvarjena z vrhunskimi tekstilnimi vodnimi barvami.
free image resizer cropper
Bombažna nakupovalna vrečka in sitotisk 3

Kar nekaj časa že vrabčki čivkajo na veji, da se znebimo plastičnih vrečk! Bombažna nakupovalna vrečka je odlična alternativa vsem vrečkam za enkratno uporabo. Je dovolj velika za nakupe v trgovini, odlična za prenašanje domačih pridelkov na piknik ali zabavo. Hkrati je najboljša reklama podjetja, ki nudi dolgotrajno izpostavljenost in prepoznavnost znamke/podjetja.

Bombažna vrečka je stalnica za sitotiskarje. Če vaši kupci še ne poznajo prednosti bombažnih vrečk za reklamo, smo za vas pripravili nekaj idej. Želimo vam predstaviti, kako enostaven je lahko tisk na bombažne vrečke, da jih boste še bolj z veseljem ponudili svojim strankam.

Poiščite dobrega dobavitelja nakupovalnih vrečk
Prva stvar, ki jo potrebujete, je dober in resen dobavitelj bombažnih nakupovalnih vrečk. Široka ponudba kakovostnih bombažnih vrečk ter razumne cene vas bodo prepričale na www.gajcom.si.

Pripravite svoja sita
Sita za potisk vrečk morate pripraviti drugače kot za tisk majic. Priprava sita za majico je obrnjena pravilno, medtem ko je potrebno motiv, ki ga boste osvetlili pri vrečki, obrniti na glavo, da bo motiv pravilno obrnjen na vrečki. Medtem ko ima majica odprtino za natikanje na ploščo spodaj, jo ima seveda vrečka zgoraj.

Nastavitev sitotiska
Pripravljeno oz. oslojeno in osvetljeno sito vstavite v tiskarsko glavo. Določite sredinsko poravnavo in okvir sita zategnite, da bo dobro fiksiran in se med tiskom ne bo premikal. Na tej točki mora biti logotip/motiv obrnjen proti vam.

Preden začnete tiskati, boste morali na tiskarsko ploščo narisati črto. To vam bo pokazalo, kako daleč navzgor morate potegniti bombažno vrečko, da bo tisk sredinsko poravnan in pozicioniran na vsaki vrečki enako.

Tiskanje bombažnih nakupovalnih vrečk
Vodno barvo za tekstil Newtex AF dodajte neposredno na sito in ga nato dvignite. Z lepilom v razpršilu TackMax temeljito popršite tiskarsko ploščo. Nato bombažno vrečko potisnite na ploščo do črte, ki ste jo narisali v prejšnjem koraku.

Povlecite sito navzdol. S pomočjo potega z raklom napolnite sitotiskarsko mrežico z barvo. Dvakrat povlecite rakel z barvo po površini mrežice in tako boste dobili popoln odtis barve na bombažni vrečki.

To je to, zdaj veste vse…

Po materiale za pripravo sita in barve skočite na sitotisk.net ali pa se oglasite pri nas v Ljubljana – Vevče.

Po bombažne vrečke in ostale tekstilne izdelke, primerne za tisk poiščite na Promocijski tekstilni izdelki Gajcom.

Želimo vam prijeten in uspešen tisk.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.