Barve za sitotisk

barve_pripomocki_tiskanje_na_majice_sitotisk_gajcom

Grafco je italijanski proizvajalec barv za sitotisk. S podjetjem sodelujemo že skoraj dve desetletji, vse njihove izdelke pa tudi sami uporabljamo.

grafco gajcom
Barve za sitotisk 5

Grafco je eden vodilnih proizvajalcev barv za sitotisk na tekstilne izdelke za serijske proizvodnje. Specializirani so za bolj zahtevne in obstojne potiske večjih serij v proizvodnjah tekstila. Njihove barve uporabljajo tudi tekstilne tovarne recimo v Tuniziji in drugih toplih okoljih, zato so njihove barve odporne tudi na bolj zahtevna delovna okolja.

V Sloveniji imamo na zalogi plastisolne barve Grafco v embalaži po 1 kg in 5 kg, po naročilu pa lahko dobavimo tudi večje embalaže. Barve Avantex so znane po svoji izjemni pokrivnosti in izjemno enostavni uporabi. Lahko se mešajo po recepturah v vse pantone odtenke, če potrebujete recepturo, nam pišite, sicer pa vam v Gajcomu ponujamo tudi storitev mešanja barv. Plastisolne barve morate sušiti v kanalu, so pa barve Grafco zelo ekonomične in ne zahtevajo visokih temperatur za fiksiranje. Točna navodila za tisk in sušenje dobite pri naših svetovalcih.

barve za sitotisk grafco gajcom
Barve za sitotisk 6

Tudi vodne barve Grafco morate sušiti v sušilnem kanalu. Sušenje na zraku žal ne zadošča več. Za pralno obstojnost je treba vodne barve fiksirati na višji temperaturi. Uporabnik vodne barve Newtex-One so navdušeni nad njeno pokrivnostjo in enostavno uporabo. Čeprav je z vodno barvo treba ravnati previdneje kot s plastisolno, saj se na zraku vendarle suši, pa je delo z vodno barvo Grafco enostavno in prijetno.

Za druge materiale, če boste tiskali recimo na dežnike, torbe, bloke … si oglejte našo ponudbo barv za nylon, polipropilen in PVC.

Grafco je poskrbel tudi za izjemno kakovostno emulzijo za sitotisk. Če je še niste preskusili, vas vabimo, da to storite čim prej. Prepričani smo, da boste tudi vi nad emulzijo WHD navdušeni. Kadar potrebujete emulzijo za bolj zahtevne tiske, pa so vam na voljo tudi kapilarni filmi in emulzija za 3D tisk.

Ste v dvomih glede izbire prave barve, čistil, dodatkov, pripomočkov? Obiščite nas ali pa nas pokličite. Z veseljem vam pomagamo. Veliko koristnih informacij lahko najdete v opisih izdelkov v teh spletni trgovini, pa tudi v prispevkih na našem blogu.

Opozorilo!

Pred tiskom serij vedno testirajte obstojnost barve.

grafco barve za sitotisk

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.