Sublimacija zunaj okvirjev

sublimacija zunaj okvirjev

Povezava do članka: https://print-magazin.eu/promo-proizvodi-i-sublimacija-izvan-okvira-uz-gajcom-rjesenja

Gajcom final 1024x576 1
Sublimacija zunaj okvirjev 3

Slovenska tvrtka Gajcom na tržištu je prepoznata, prije svega, po nabavi različitih rješenja za tisak na sve vrste majica. Kako nam je rekla gđa Darja Kaltnekar, CEO tvrtke Gajcom, naglasak, kako kod majica, tako i kod drugih promotivnih proizvoda, već 30 godina je na vrhunskoj kvaliteti.

No, osim majica i drugih promo proizvoda, na sajmu Print21 & PromoDays, predstavili su i svoj dio poslovanja vezan uz sublimaciju. Radi se o etabliranom konceptu sustava za sublimaciju tvrtke Sawgrass, sublimacijskim fotopanelima za vanjsko oglašavanje tvrtke ChromaLuxe te malim, premium promotivnim sublimacijskim proizvodima tvrtke Unisub.

Sublimaciju su, kaže nam, uveli u poslovanje na zahtjev nekih svojih klijenata kojima je trebala.
Zastupnici su za Sawgrass sublimacijske printere. To su A3 i A4 printeri, iako dimenzijski mali, daju proizvod vrhunske kvalitete, živih boja i odlične trajnosti. Rado se o zatvorenim sustavima (gel jet), koji su jednostavni za korištenje i održavanje.
Ono što je klijentima također bitno, kaže nam, je činjenica da boje dolaze u ulošcima u koje ne dopire zrak, zbog čega nema straha od sušenja.

Što se Chromaluxe foto panela tiče, koje također zastupaju, kako smo i pisali u prošlotjednom newsletteru, sublimaciju vode van okvira. Iz tog razloga sublimacija svoju primjenu sve više pronalazi i kod krutih podloga.  Chromaluxe aluminijski fotopaneli odlični su za vanjsko i unutarnje označavanje. Njihova mogućnost primjene je neograničena, a sjajne boje i visoka izdržljivost glavne su karakteristike.
Uz Unisub proizvode za unikatnu sublimaciju za suvenire i poklone, Gajcom ponuda promotivnih proizvoda vrhunske kvalitete u potpunosti je zaokružena.

Kratki intervju s gđom Kaltnekar pogledajte na Print Magazin YouTube kanalu.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.