Posebni efekti za sitotisk na tekstil

Posebni efekti za sitotisk na tekstil gajcom

Ste že slišali za metalik, odsevne, 3D, luminescentne in lak efekte tiska na tekstil? Ti posebni efekti za sitotisk na tekstil vam omogočajo, da dodate oblačilom in tekstilnim izdelkom popolno inovativnost, privlačnost in funkcionalnost.

V kombinaciji z osnovnimi plastisolnimi barvami Avantex in tiskanimi vzorci, posebni efekti dajejo še dodatno dimenzijo in privlačnost potiskanim izdelkom. Z njihovo uporabo lahko ustvarimo neomejene možnosti za izražanje naše kreativnosti.

kuscar_3D-nalaganje
kuscar_3D-nalaganje

Med najpogostejšimi posebnimi efekti za sitotisk na tekstil, ki vam jih ponuja italijanski proizvajalec barv Grafco so:

Sijajni efekti: S pomočjo sijajnih lakov lahko na že potiskano barvo nanesete sijajni lesk, ki daje izdelkom živahnost in privlačnost.

Metalik efekti: zlata in srebrna barva.

Fluo efekti: širok izbor fluorescentnih barv za tisk na tekstil.

Odsevni efekti: siva odsevna barva na vodni osnovi deluje kot mačje oko, ko nanjo posveti vir svetlobe.

Puff efekt: se dosežejo s pomočjo posebnih dodatkov, ki s pomočjo toplote dvignejo potiskano barvo in dajo tiskanemu vzorcu tridimenzionalen videz.

Luminescenti efekt: po izpostavljanju na svetlobi, tisk zažari v temi.

3D efekt: barvo se potiska v več debeloslojnih plasteh z nalaganjem in rezultat je tridimenzionalen videz z ostrimi linijami barve.

Bleščice: širok izbor barvnih bleščic in različnih gramatur.

Posebni efekti za sitotisk na tekstil so največja prednost sitotiska na tekstilne izdelke.

Torej, ne oklevajte in poskusite različne tehnike in materiale pri tiskanju na tekstil. Ustvarite svoje edinstvene in unikatne izdelke zase ali za promocijo.

Za dodatne informacije o posebnih efektih tiska na tekstil in o tem, kako lahko dodate majicam, puloverjem, vrečkam in drugim tekstilnim izdelkom nekaj resnično posebnega, nas kontaktirajte na mail [email protected] ali pokličete na 051 642 771.

grafco efekti
3D tisk, odsevni tisk, bleščice, Fluorescentne in luminiscentne barve za tisk na majice in puloverje.
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.