SG1000 A3 Sistem za sublimacijo Sawgrass

1.307,25  + DDV

Virtuoso SG1000 je najnovejši sublimacijski tiskalnik, ki ga je razvil Sawgrass. Z uporabo Sublijet UHD kartuš so barve še bolj živahne in črna še bolj intenzivna. Ustvarite personalizirane izdelke z visoko dodano vrednostjo kar od doma ali iz pisarne, s pomočjo Sawgrassove opreme za oblikovanje in tisk.

Količine
Cena
Slika različice za kos
kos
1.307,25  + DDV

Na voljo po naročilu

Predmeti: 0

Skupaj: 0,00 

Varen nakup
  • Visa Card
  • MasterCard
  • PayPal
Šifra: PRNT1000E609100 Kategoriji: , Oznaka:
sawgrass sublimacija

Opis

SG1000 A3 Sistem za sublimacijo Sawgrass

SG1000 A3 Virtuoso Sawgrass tiskalnik za sublimacijski tisk. Ustvarite personalizirane izdelke z visoko dodano vrednostjo kar od doma ali iz pisarne, s pomočjo Sawgrassove opreme za oblikovanje in tisk.

Virtuoso SG1000 je najnovejši sublimacijski tiskalnik, ki ga je razvil Sawgrass. Z uporabo Sublijet UHD kartuš so barve še bolj živahne in črna še bolj intenzivna.

Sawgrassov tiskalnik je pravzaprav poslovna rešitev v škatli. Brez dodatnih stroškov lahko kot lastnik tiskalnika Sawgrass dostopate do palete pripomočkov, ki vam bodo pomagali do personaliziranih izdelkov. Ustvarjate lahko na svoji pisalni mizi, prodajate pa po celotnem svetu.

Sublimacijska barva – srce sublimacije

Sawgrass je že več kot 30 let vodilni proizvajalec sublimacijske tehnologije.
Sawgrassove barve zagotavjajo vrhunsko zanesljivost in zdržljivost, v kombinaciji s tiskalniki Sawgrass pa ponujajo tudi najboljši možen iztis. Sawgrassov Print Manager je posebej zasnovan za vrhunsko barvno ustreznost potiskanih izdelkov.

Pravi tiskalnik za vas

Ko izbirate sublimacijski tiskalnik, je pomembna tako zmogljivost tiskalnika kot tudi velikost tiska, ki jo omogoča.
Najnovejša generacija tiskalnikov Sawgrass se ponaša z veliko izboljšavami v samem bistvu tiskalnikov, lažje jih boste povezali z vašimi računalniki in omogočajo tudi najhitrejši izpis doslej. SG500 in SG1000 omogočata WiFi povezavo, izboljšano resolucijo in celo vrsto tehničnih izboljšav. Vsak SG500 in SG1000 tiskalnik spremlja tehnična podpora celotno življenjsko dobo tiskalnika in dveletna garancija, kar vam zagotavlja miren spanec.

Idealni tiskalnik za tiskarne in podjetnike, ki ambiciozno rastejo. Sg1000 omogoča tisk do 28×43 cm. To je idealna velikost za majice in druge tekstilne izdelke, mehke izdelke, kot so podloge za miško in tekstilne vrečke, ter manjše in srednje velike foto panele.

SG1000 ponuja profesionalne odtise in dimenzijsko svobodo svojega predhodnika, SG800. Je pa prav tako kot SG500 tudi ta tiskalnik prenovljen in v veliko pogledih močno izboljšan. Poleg oblikovnih izboljšav, kot je enojni valj, je SG1000 energijsko bolj učinkovit, tiska v večji resoluciji in ponuja povezavo preko WiFi. To pomeni večjo kakovost odtisov in hkrati enostavnejšo uporabo, oboje pa za ceno, primerljivo staremu modelu.

SG1000 je kompatibilen z vsemi dodatki za SG800, tako da če že imate bypass predal za SG800, ga lahko uporabljate naprej z novim SG1000 in tako dobite velikost potiska
v roli do 330 x 1295 mm.

Kot vsi Sawgrassovi tiskalniki tudi SG1000 samodejno čisti glave, da so vedno pripravljene na tisk, tudi če tiskalnika dlje časa ne uporabljate. Pomembno je le, da ga pustite priklopljenega na elektriko. Da boste zares mirni, smo za SG1000 predvideli dveletno garancijo, tehnična podpora pa vam pripada, dokler bo tiskalnik deloval.

Print Manager – Zagotavlja, da so natisnjeni prav tisti odtenki, ki ste jih želeli.
Različni materiali in papir vplivajo na odtis, ki ga dobite, zato je za optimalen odtis še kako pomembno, da je barva pravilno odtisnjena. Sawgrass Print Manager je programska oprema, ki avtomatično prilagodi izpis materialu in papirju, ki ga uporabljate.

Print Manager deluje v ozadju, uravnava pretok barv v tiskalniku na podlagi digitalne grafike, ki jo tiskate. S tem zmanjšuje porabo barve (prihrani vaš denar) in zagotavlja, da so barve na izdelku kar se da točne in živahne.

Creative Studio – Enostaven grafični program za sublimacijo
Za ustvarjanje personaliziranih grafik potrebujete kakovosten program in že pripravljene grafike. Oboje vam brezplačno ponuja CreativeStudio, edini internetni program, prirejen za sublimacijski tisk.

Program že vsebuje veliko pripravljenih grafik, ki jih lahko spreminjate in prilagodite za tisk s svojim tiskalnikom Sawgrass. Grafična priprava še nikoli ni bila tako enostavna. Vsak tiskalnik dobi svojo kodo za uporabo programa, s premium članstvom pa pridobite tudi neomejen dostop do dodatnih grafik in možnosti.

Akademija – Napredni video nasveti za uporabo tehnologije Sawgrass

Ti zabavni in enostavni kratki video napotki za uporabo tiskalnikov Sawgrass so preprost način, kako spoznate sublimacijske sisteme in se jih naučite še lažje in bolj učinkovito uporabljati. Na svojem računalniku lahko zdaj sodelujete v programu “Business Builder”, v katerem vam Akademija Sawgrass svetuje od samega začetka ter vas vodi, da raziskujete svet sublimacije in tudi pridobivate vsa potrebne znanja. Od prvega izdelka do prve prodaje vas vodi Akademija Sawgrass. In kar je najboljše, Akademija je vključena v ceno nakupa kateregakoli tiskalnika Sawgrass!

Ustvarjajte brez omejitev!

Kaj vas zadržuje pred velikim uspehom? Nimate prave opreme? Nimate izkušenj iz grafičnega oblikovanja ali vam manjka znanje o prodaji? Sawgrass odpravlja vse te omejitve.

Če niste prepričani, ali znate dobro oblikovati, lahko v CreativeStudiu najdete tisoče visoko kakovostnih brezplačnih grafik, ki jih lahko z nekaj preprostimi kliki prilagodite svojim kupcem.
GO Expression, internetna trgovina, je na voljo uporabnikom tehnologije Sawgrass. Omogoča vam prodajo prilagojenih grafik po celem svetu, in to povsem brezplačno.

Če ne utegnete proizvajati izdelkov, ki jih prodajate, pa lahko tiskanje zaupate platformi GO Exchange. Ta internetna storitev avtomatično dodeli naročila profesionalnemu tiskarju, ki se nahaja čim bliže vašemu kupcu.

Prodajajte brez omejitev

Če je vaša osnovna skrb strošek opreme in niste prepričani, ali boste kos zapletenemu konceptu novega posla, Sawgrass prežene vse strahove. Ko se prijavite v brezplačni program Sawgrass, lahko takoj začnete uporabljati CreativeStudio in pripomoček za prodajo GO Expression. To lahko storite, še preden ste kupili sistem za sublimacijo Sawgrass.

Tako je, svoj posel lahko zasnujete, še preden ste naredili investicijo. Ustvarjajte personalizirane grafike za lokalna podjetja, šole, športne ekipe ali sosede, jih prodajajte preko sistema GO Expression in izvedbo prepustite sistemu GO Exchange.

Ko se odločite, da boste naročila potiskali in odpremljali sami, pa vas bo Akademija Sawgrass naučila, kako izbrati, pripraviti in potiskati izdelke, prilagojene vašemu poslovnemu modelu.

Komplet vsebuje:

* tiskalnik A3 SG1000
* paket A3 papirja – 100pol
* komplet standardnih kartuš (C, M, Y, B – vse vsebujejo 31ml barve)
* Print Maneger
* CreativeStudio
* Akademija

Dodatne informacije

Količine

kos

Brand

Sawgrass

Sawgrass

sistemi in barve za sublimacijo ponuja tiskalnike, kartuše in papir za popolno sublimacijo na manjše izdelke: puzzle, obeske, majice, podloge za miške, dežnike, podstavke za kozarce, ure, foto panele ...
sawgrass sublimacija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SG1000 A3 Sistem za sublimacijo Sawgrass”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja