Člani posadke tiskarne majic GAJCOM:

Smo samozavestni ljudje z dobrim posluhom za vaše želje in zahteve. Najbolj zadovoljni smo, ko pri nas naročite majice in tisk, se pa zelo potrudimo tudi pri dobavi drugih izdelkov in storitev.

Za vas vsak trenutek skrbimo:

Vam pomaga izbirati darila, ima v mislih tudi tiste, ki jih boste obdarovali ali oblekli v svoja reprezentančna oblačila. Konec koncev gre za MARketing - vse, kar nosi vaše ime oz. ime vašega podjetja, kluba, projekta, dogodka - mora biti dobro. Samo z dobrimi in pravilno potiskanimi majicami in drugimi izdelki pokažemo okolici, da nam je MAR. In to je bistvo marketinga.

Darja Kaltnekar

Ve zares veliko o tisku in računalnikih in z veseljem pomaga iskati nove in boljše rešitve - samo za vas.

Robert Kaltnekar

Strastna fotografinja, ki jo zanima čisto vse - razen politike. Njeno področje je sublimacija in digitalni tisk na majice in tudi mnoge druge izdelke - vedno dodajamo nove, preskušene in kakovostne izdelke, ki so na trgu nekaj posebnega in vedno naredijo dober vtis.

Darinka Kaltnekar Novak

Po mnenju mnogih naših strank najboljši tiskar. Natančen, spreten, iznajdljiv. Včasih v tiskarni tudi tečen, ko gre za vas, ampak vedno pozitiven. Ko tiska Gašper, so vaši izdelki zagotovo v pravih rokah.

Gašper Novak

Mamica razposajenih dvojčkov, ki misli samo na lepe stvari, medtem ko tiska na vaše majice. Ve ogromno o barvah za sitotisk Grafco in z veseljem vam bo svetovala tako o tisku kot o izbiri izdelkov.

Tamara Bočko

Človek z mnogo izkušnjami, ki vedno misli predvsem na to, kako bi vam lahko pomagal. Nanj se lahko obrnete, ko naletite na težavo pri spletnem naročanju, je pa tudi skrbnik partnerjev projetka Teesky.

Mitja Grunt

Ljubitelj narave in dobre glasbe, ki rad v miru raziskuje vedno nove možnosti tiska na majice, v zadnjem času skrbi predvsem za vaše unikate.

Marko Cajhen

Na vas mislimo vsako sekundo vsakega dneva.
Bomo pa vseeno veseli, če nas boste klicali samo od ponedeljka do petka med 8h in 15h na 01 54 22 300.
Mejlate nam pa lahko kadarkoli - lahko tudi sredi noči - mogoče pa tudi mi ne moremo spati:)